Vuoden 2016 NRJ Workout - ryhmäliikuntatapahtumat ovat loistavia ja hohtavia!

NRJ Workout-tapahtumassa pääset liikkumaan ja nauttimaan treenaamisesta Turun HK-areenalle 27.2.2016 . Päivän aikana voit osallistua yhdelle tai useammalle ryhmäliikuntatunnille ja nauttia yhdessäolosta sekä treenaamisesta. Ohjelmassa mm. LesMills-tunnit, Dance-tunteja , toiminnallista harjoittelua sekä liikkuvuusharjoittelua!
Täysin uutena NRJ Workoutissa nähdään GLOW-teema!! Hohto tuo perustreeniin piristystä ja hauskoja väriefektejä! UV-valaistuksen avulla voit tehdä itsestäsi hurjan treenisoturin tai pukeutua niin että loistat piippuhyllylle saakka ! Lipunhintaan kuuluu yksi valitsemasi kasvo/vartalomaali joka hohtaa tapahtumassa värikkäästi. Värillä voit maalata kasvoihin hurjan sotamaalauksen tai tehdä vartalostasi loistavan! Paras asuste ja maalaus palkitaan! Turussa nähdään myös suuren suosion saavuttanut Live-Treeni. Live-Treenin tahdituksesta vastaa 27.2.2016 UNIIKKI!

LIVE-TREENIÄ TAHDITTAA TURUSSA UNIIKKI!

Liity myös FB tapahtumaan: http://on.fb.me/1P8NFF3   ja kutsu ystäväsi mukaan ja kuule lisää Suomen ensimmäisistä hohtotreeneistä!

Lipunhinta sisältää yhden valitsemasi UV-vartalomaalituubin.Värin voit valita lipunmyynnissä. Vartalomaalin saat tapahtumassa tai voit noutaa sen lähempänä tapahtumaa ilmoitettavasta paikasta!

Lisä- ja saapumisohjeet lipun varausvahvistuksessa.

Lippuhinnat:

11.11.2015 - 11.12.2015 30€
12.12.2015 - 31.01.2016 34€
01.02.2016 - 27.2.2016 36€

AIKATAULUN LÖYDÄT ALEMPANA!

Saapuminen tapahtumaan:
HK Areena sijaitsee noin 6 km päässä kaupungin keskustasta. Käyntiosoite on Artukaistentie 8, 20210. Alueella on runsaasti pysäköintitilaa ja omalla autolla saapuminen on mahdollista. Turun keskustasta tulee myös busseja n. 1km päähän.

Mitä tarvitsen mukaan tapahtumaan?
Jos osallistut tunneille missä tarvitset jumppamaton, otathan oman mukaasi. 

Onko tapahtumassa peseytymismahdollisuus?
HK-Areenalla on runsaasti pukuhuonetiloja joissa on mahdollista käydä treenin jälkeen suihkussa.

Voinko jättää ylimääräiset tavarani narikkaan?
Tapahtumassa on maksullinen ja vartioitu narikka. Narikan hinta 2,5€
 

Kerro muillekin